Ontdek hoe onze bakkerij begon! In dit artikel delen we het verhaal van onze oprichting 30 jaar geleden en hoe we in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot een geliefde plek in het hart van Zwolle
“Bakkerij De Warme Boterham opende haar deuren in 1990, opgericht door de familie Stoete met een passie voor traditioneel vakmanschap. Begonnen als een kleine buurtbakkerij, stond de winkel al snel bekend om de heerlijke geur van versgebakken brood die door de straten van Zwolle zweefde. In de beginjaren was het assortiment simpel, met voornamelijk klassieke broden en een paar zoete lekkernijen.
Met de jaren groeide de bakkerij en breidde het aanbod zich uit. De liefde voor ambacht bleef echter centraal staan; elk brood wordt nog steeds met de hand gevormd en gebakken in traditionele ovens. Door de jaren heen werd De Warme Boterham een begrip in de regio, bekend om kwaliteit en authenticiteit. Nu, 30 jaar later, blijft de bakkerij een familiebedrijf waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan.”
Leave a Reply